Om Sport Direct Aarhus

Velkommen til SPORT DIRECT Aarhus – dit sted for sportsudstyr og sportstøj i hjertet af Aarhus!

Vi er dedikerede til at levere kvalitetsprodukter til sportsentusiaster og sportsklubber. Med vores brede udvalg af sportsudstyr og sportstøj ønsker vi at imødekomme behovene hos alle, der ønsker at dyrke en aktiv livsstil.

SPORT DIRECT er en veletableret detailhandelskæde, der i dag har 22 forhandlere over hele landet. Vi er stolte over at kunne betjene Aarhus og det omkringliggende område med vores omfattende sortiment. Uanset om du er en professionel atlet, en sportsklub eller en dedikeret motionist, er vores mål at hjælpe dig med at finde det rette udstyr og tøj til dine behov.

FIRMATILBUD
Vi tilbyder virksomheder er bredt udvalg af gaveideer - ikke kun indenfor sport - men også fra førende mærkevareleverandører, som vi samarbejder med. Sportstøj og profiltøj er også populært blandt vores lokale virksomhedskunder.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne på telefon eller via kontaktformularen

SPORT DIRECT Aarhus Netværket
SPORT DIRECT Aarhus Netværket tilbyder anderledes sportsoplevelser i Aarhus samt virksomhedsbesøg og morgenmøder på eksklusive cafeer og restauranter i Aarhus. Har du lyst til at høre mere om vores netværk og komme med som gæst ved et af vores arrangementer, så ræk gerne ud til os.

Læs mere om SPORT DIRECT Aarhus Netværket her.